Gjennomgang av spill i Linux for dette året 2016

Tux PC Gamer Linux

Vi har annonsert i et par år eller tre den store forbedringen at Linux-plattformen har lidd i denne forbindelse. Mange er selskapene som har vært interessert i å lage eller portere topp videospill til pingvinen, så mye at antall titler på Steam allerede er i tusenvis, og når tall nær MacOS. Uten tvil om du sammenligner det med tallene for Windows eller andre plattformer som Xbox eller PlayStation, er det fortsatt langt etter, men hvis du tar hensyn til situasjonen til Linux for noen år siden, er det en eksponentiell vekst.

Selvfølgelig er det fremdeles lys og skygger i denne forstand, ettersom vi har gjentatt nesten til de er overflødige. Men det er gjort store fremskritt i bransjen for å gjøre Linux i dag til en bedre plattform for spillet. Ikke bare på grunn av interessen til digitale underholdningsselskaper og det uendelige antallet titler fra andre uavhengige utviklere som har kommet, men på grunn av andre tekniske problemer som har kommet de siste årene.

En av dem er den konstante forbedringen av grafikkdrivere for Linux, både proprietær og åpen kildekode, for eksempel AMDGPU. Hva mer, Khronos-gruppen Det har også gjort store anstrengelser i denne forbindelse med sine åpne API-er, og forbedret OpenGL med Vulkan-prosjektet takket være koden levert av AMD, samt standard og åpne API-er også for virtual reality, et blomstrende marked som nettopp dukker opp og som tar sikte på å revolusjonere videospillverdenen.

Steam og GOL er to av de online videospillbutikkene som er mest fornøyd med denne utviklingen, siden de har sett hvordan Linux-brukere har posisjonert seg som gode kunder. Flere og bedre titler, Linux-eksklusive titler, forbedringer av drivere og grafiske API-er, og veksten av Linux-brukere kan gjøre fremtiden enda bedre. Til tross for de store feilene som Steam Machine, der jeg hadde store forhåpninger og andre prosjekter, er spillets helse bra, jeg håper det fortsetter slik eller bedre ...


Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.

  1.   Vensu Karma sa

    Vel, på kortvareprodusentens proprietære støtte er det ikke engang i nærheten av Windows. Heldigvis forteller trippel A meg ingenting

  2.   DIEGO sa

    hva er de toppspillene som kjører på linux