OpenExpo Virtual Experience 2021: Den 8. utgaven av det mest etterlengtede arrangementet ankommer

OpenExpo Virtual Experience 2021

LxA er igjen en mediepartner for en av de viktigste hendelsene innen teknologi og åpen kildekode. Og vi er glade for å kommunisere at den kommer OpenExpo Virtual Experience 2021. Den 8. utgaven finner sted fra neste tirsdag 8. juni til fredag ​​11. juni. Fire dager som du ikke kan gå glipp av hvis du vil være oppdatert når det gjelder teknologi og innovasjon.

I motsetning til andre utgaver av OpenExpo Europe fortsetter trenden i fjor og det blir et 100% online arrangement, slik at du kan nyte den hvor du vil, uten å bevege deg og i full sikkerhet.

I år vil OpenExpo Virtual Experience 2021 ha en eksepsjonell sponsor, slik den vil ha samarbeidet mellom Chema Alonso selv, CDCO fra Telefónica og kjent hacker. I tillegg vil det også være noen nyheter og også overraskelser, som den som heter «The Publikums stemme«, Som du bare vet om du bestemmer deg for å delta ().

Las nye De er relatert til temaene, formatene og inkluderingen av en konkurranse mellom selskaper med OpenTrivial der du også kan delta. Selvfølgelig vil OpenExpo Virtual Experience ikke mangle det essensielle med denne hendelsen, for eksempel presentasjoner eller runde bord.

OpenExpo Virtual Experience 2021 vil ha samarbeid mellom IT-påvirkere, spesialister innen forskjellige felt, meningsledere, beslutningstakere og anerkjente personligheter som vil være en del av mer enn 100 presentasjoner som du kan delta nesten i disse dager.

OpenExpo Virtual Experience 2021

Angående temaene, i tillegg til de vanlige på blant annet Blockchain, Big Data, Cloud, Cybersecurity, AI, open source, må vi også legge til EdTech, bærekraft og miljø i forhold til verden av teknologi, GovTech, musikk og digitalisering , opplæring og IT-ansettelse, tilgjengelighet osv.

Hvis du er lidenskapelig opptatt av alle disse emnene, kan du reservere en plass i agendaen din for 8., 9., 10. og 11. juni, og registrer deg fra et av disse fire alternativene:

Mer informasjon - Offisiell nettside for arrangementet


Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.