Versi anyar Endless OS 3.5.4 wis dirilis

telas sampeyan

OS Endless minangka sistem operasi gratis sing digawe dening Endless Computers, OEM sing ngatur nggawa sistem operasi Linux menyang akeh kanthi ngirimake pra-instal ing pirang-pirang laptop.

Este Iki minangka sistem operasi sing kuat lan gampang sing nggampangake panggunaan teknologi kanggo para pangguna lan nggawa informasi ing endi wae. Distribusi Linux iki nduwe serangkaian aplikasi pramuat, mung liwat 100 aplikasi sing bisa dipercaya kanthi standar ing distribusi iki.

Distribusi nyedhiyakake pangguna kanthi pengalaman pangguna sing gampang lan sederhana nggunakake lingkungan desktop khusus garpu GNOME 3, kajaba iki, distribusi iki duwe rong versi: Lite lan Full.

Pisanan Dianjurake kanggo wong-wong sing duwe akses Internet kanthi rutin lan bisa rampung karo aplikasi sing ditawakake kapan wae lan ing sisih liya Full yaiku kanggo wong-wong sing ora duwe sambungan Internet lan iki kalebu kabeh sistem paket sing ditawakake.

OS Endless adhedhasar GNOME sing bisa nggawe antarmuka dhewe kanggo sistem kasebut, sing ditawakake pangguna kanggo nggampangake panggunaan sistem kanggo para pendatang nggunakake Linux.

Sawise ngluncurake OS Endless, pangguna disambut karo laci aplikasi sing bisa langsung mbukak aplikasi sing dibutuhake.

Sistem operasi dirancang kanggo digunakake kanthi online lan offline lan sampeyan bakal bisa nginstal aplikasi liyane sing bisa dipikirake.

Apa sing anyar ing Endless OS 3.5.4

Ing rilis anyar Endless OS 3.5.4 a babagan anyar sing dikenalake iki versi minangka kontrol wong tuwa sing anyar kanggo aplikasi.

Saiki pangguna digunakake saiki dheweke bisa ngontrol aplikasi sing bisa diinstal utawa diluncurake dening pangguna standar.

Sing pangguna bisa nyetel kontrol ing ngisor iki kasedhiya:

  • Watesan aplikasi sing ditampilake ing pusat aplikasi adhedhasar rating konten
  • Game video sing kasar ora bakal katon ing aplikasi tengah.
  • Bisa matesi akses menyang aplikasi tartamtu sing wis diinstal ing sistem.

Contone, yen opsi kasebut disetel kanggo nuduhake aplikasi umur 3 taun sing cocog, game video kasar ora bakal katon ing pusat app.

Ing versi dhisikan fitur iki, akses menyang aplikasi sing wis integral ing sistem ora bisa diwatesi saiki, sing kalebu browser Web, manajer file, editor teks lan pamuter video.

Nanging tim proyek ujar manawa dheweke pengin ngaktifake ing versi Endless OS mbesuk.
Titik penting liyane sing kudu disorot babagan ngluncurake aplikasi kasebut yaiku puter maneh media kanthi cepet ditambahake ing sistem.

Kanthi iki ing pirang-pirang platform Intel, Endless saiki bisa nggunakake perangkat keras non-browser akselerasi video decoding, yen didhukung karo komputer, lan yen perlu ekstensi, diinstal saka Flathub.

Pungkasan, poin penting liyane sing penting kanggo ngluncurake distribusi kasebut yaiku distribusi kasebut bisa diintegrasi dadi "hack Computer", sing saiki duwe peralatan bakal bisa milih sistem supaya kasedhiya wis diinstal peralatan

Download lan coba Endless OS 3.5.4

Kanggo sampeyan sing pengin bisa ndownload distribusi versi anyar iki, instal utawa uji coba ing mesin virtual Sampeyan bisa langsung menyang situs web resmi proyek sing bisa ditemokake gambar sistem ing bagean download.
Linke yaiku.

Ukurane saka Gambar iso versi Lite yaiku 1.73 GB dadi USB 2GB wis cukup.

Dene kanggo Gambar ISO versi Lengkap ing basa Spanyol yaiku 15.4 GB lan iki sampeyan kudu mbutuhake USB 16GB.

Sampeyan bisa nyimpen gambar kanthi pitulung Etcher ing USB.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.