MX Linux 23.1 teka adhedhasar Debian 12.2 lan Linux 6.1

MXLinux 23

Debian ngrilis versi 12.2, utawa luwih tepat, gambar ISO anyar kanthi nomer kasebut kanggo instalasi anyar luwih saka seminggu kepungkur. Debian duwe sawetara siswa sing luar biasa, ing antarane Ubuntu kudu kasebut, nanging salah sawijining sing paling katon sing paling ngormati basise yaiku sing saiki manggoni nomer 2 ing DistroWatch. Lan dina iki dheweke wis menehi kita gambar anyar, yaiku MXLinux 23.1.

dadi a nganyari titik, jeneng kode tetep padha, "Libretto." Wong-wong sing sok-sok main game karo emulator video game bisa duwe mripat tricked lan mikir sing duwe jeneng sing padha karo perusahaan konco RetroArch, nanging ora; sing siji diarani LibRetro. Terus karo kabar sing ana gegayutane karo kita, sing sabanjure yaiku nulis dhaptar fitur anyar sing wis teka karo MX Linux 23.1 (utawa mung MX-23.1).

Fitur anyar sing paling misuwur saka MX Linux 23.1

  • Adhedhasar saka Debian 12.2., lan kalebu meh 200 dandan ing wangun mbenakake lan patch keamanan.
  • Aplikasi anyar lan nganyari.
  • Kabeh kernel wis dianyari. Versi utama ing Xfce lan Fluxbox wis dianyari karo versi kernel Linux paling anyar 6.1. Dhukungan hardware canggih, sing akronim yaiku AHS lan cocog karo HWE sing digunakake dening Ubuntu, nggunakake kernel Linux 6.5. KDE uga nggunakake 6.1.
  • Nganyari kanggo installer sing ndandani swapfile, hibernasi lan dandan kanggo instalasi OEM.
  • Versi KDE kalebu skrip init SDDM sing dianyari sing ngilangi "muter maneh" SDDM ing boot sysVinit.
  • Versi Fluxbox duwe skrip referensi keybinding anyar sing nampilake hotkeys minangka standar.

MXLinux 23.1 sampeyan bisa ngundhuh en Link iki, ing ngendi cathetan kanggo release iki uga ditemokake. Iki ana ing versi 32 lan 64-bit, ing Xfce, KDE (mung 32-bit) lan Fluxbox.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.