Linux Lite 3.8 saiki kasedhiya kanggo diunduh

LinuxLite 3.8

Distribusi adhedhasar Ubuntu Linux Lite wis dianyari menyang versi anyar sing nggayuh versi 3.8 sing bakal dadi sing terakhir saka cabang 3.x sing ngenalake sawetara perbaikan lan pembaruan kanggo sistem sing janjine bakal luwih efisien.
Rilis Linux Lite 3.8 yaiku tanggal 1 Februari, sing wis dijadwalake. Versi 3.8 iki adhedhasar Ubuntu 16.04.3 LTS (Xenial Xerus) lan duwe Kernel 4.4.0-105.

Uga Antarane fitur-fitur anyar sing ditrapake menyang distro, kalebu TLP kanggo laptop. Kanggo sing ora ngerti BPD:

“TLP menehi mupangate manajemen daya maju kanggo Linux tanpa prelu ngerti kabeh rincian teknis. TLP dilengkapi setelan gawan sing wis dioptimalake kanggo urip batere, dadi sampeyan mung bisa nyetel lan lali. Nanging, TLP bisa disesuaikan banget kanggo memenuhi persyaratan spesifik sampeyan. "

Antarane pangowahan sing ditemokake yen kanggo pamuter media VLC, dheweke wis nambah wilayah sing ngidini muter DVD saka wilayah liyane nggunakake VLC.

Pungkasane Linux Lite 3.8 kalebu Firefox minangka browser web: 57.0.1 Quantum, minangka manajer email, kita nemokake Thunderbird: 52.5.0, minangka suite kantor yaiku LibreOffice: 5.1.6.2, VLC sing wis kasebut: 2.2.2, pungkasane Gimp: 2.8.22 lan Base: 16.04.3.

Syarat Nginstal Linux Lite 3.8

Kanggo nginstal versi iki ing syarat minimal kita kudu duwe:
• Prosesor 700MHz
• ram 512mb
• Layar VGA kanthi resolusi 1024 × 768
• DVD drive utawa port USB kanggo gambar ISO

Download Linux Lite 3.8

Pungkasan, yen sampeyan pengin nyoba utawa nginstal distro versi anyar iki, kita kudu mbukak situs web resmi lan ing bagean undhuhan, kita bakal nemokake link kanggo entuk ISO sistem kasebut utawa yen sampeyan pengin, aku bakal menehi sampeyan link kene

Saiki sampeyan mung sing kudu nggawe media instalasi.


4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Daniel ngandika

    Bisa dianyari langsung saka versi 3.6 lan kepiye? utawa wajib ngunduh iso?

  2.   luis ngandika

    Genial

  3.   cordova ngandika

    Matur suwun masukan !!!

  4.   carlos ngandika

    matur nuwun kanggo kontribusi iki