Cara nginstal Firefox 58 ing Debian 9

Firefox

Mozilla ngluncurake versi 58 Mozilla Firefox sawetara dina kepungkur. Versi anyar iki ora mung apik ing versi pungkasan nanging uga ndandani sawetara kewan omo lan tampilan Mozilla Firefox. Firefox 57 utawa uga dikenal minangka Firefox Quantum wis dadi sukses kanggo Yayasan Mozilla, nyebabake akeh pangguna bali menyang Firefox dadi siji-sijine browser ing sistem operasi.

Pangguna saka Debian, kita kudu ngenteni nalika Firefox 58 kanthi resmi sanajan ana cara kanggo njupuk kanthi ora resmi nanging bisa digunakake kanthi sampurna ing Debian 9.

Kanggo entuk Mozilla Firefox 58 utawa versi Firefox liyane sing bakal teka, kita kudu mbukak terminal lan nulis ing ngisor iki:

cd /tmp/
wget -L -O firefox.tar.bz2 'https://download.mozilla.org/?product=firefox-latest-ssl&os=linux64&lang=es-ES'

Saiki kita kudu mindhah file sing didownload menyang folder Firefox ing Omah kita. Kanggo iki, kita nulis ing ngisor iki:

mv firefox.tar.bz2 $HOME
tar xf firefox.tar.bz2

Lan saiki kita ngetik folder firefox lan nulis ing ngisor iki:

<span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span>~/firefox/firefox

Iki ora mung bakal mbukak versi paling anyar saka Mozilla Firefox nanging uga bakal ngidini kita nggawe trabasan utawa nambah favorit versi paling anyar ing browser web populer iki.

Ing wiwitan, kita ujar manawa cara iki bisa digunakake kanggo Firefox 58 lan kanggo versi mbesuk. Proses kasebut padha lan yen duwe lan nggunakake metode iki, saben-saben ditindakake, Debian bakal takon apa kita pengin "ngganti" utawa "nimpa" file kasebut. Supaya kita kudu pencet tombol Ya lan nalika rampung nindakake operasi iki, kita kudu duwe versi paling anyar saka Mozilla.

Kaya sing sampeyan ngerteni, prosese dawa nanging ora angel banget. Proses sing ngidini kita duwe versi paling anyar saka Mozilla Firefox ing Debian 9 wiwit saiki repositori resmi Mozilla uga repositori resmi Debian bakal mbutuhake wektu kanggo versi iki.


5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Agustin Borrego Leiva ngandika

    Halo lan sugeng siang / sonten. Suwene sawetara dina aku wis ngamatake manawa ana masalah nalika sampeyan menehi perintah Linux, amarga kode HTML disaring.

  2.   Daniel ngandika

    Artikel sing apik banget, mesthi saya alangan nginstal firefox ing debian, saiki kasusahane wis entek. Salam lan matur nuwun kanthi sanget.

  3.   fernan ngandika

    Hello
    Sing aku ora ngerti yaiku carane ora nempatake firefox sing diupdate ing backport lan ing repositori normal, dadi pangguna bakal luwih gampang nginstal, cara liya kanggo nginstal firefox 58 yaiku ndownload paket firefox lan paket basa saka mint linux repositori mung 2 paket lan instal nganggo dpkg -ku
    Greetings.

  4.   arkhej ngandika

    Apa aku mung sing ditampilake prentah kanthi kode html?

    Lan saiki kita ngetik folder firefox lan nulis ing ngisor iki:

    ~ / firefox / firefox

  5.   Miguel ngandika

    Aku mikir langkah terakhir duwe kesalahan