Garuda Linux "Spizaetus" teka karo versi Hyprland anyar lan mandheg nawakake sawetara ISO

Garuda Linux Spizaetus

GarudaLinux minangka distribusi basis Linux Arch sing narik kawigaten saka komunitas Linux kanggo Alesan macem-macem. Kernel, desain, alat ... Iku menarik lan aku nyaranake nyoba lan malah menehi kasempatan yen sampeyan ora seneng karo distro saiki. Iku Rolling Release, lan kuwi sampeyan bisa nerbitaké ISO nalika iku cocog karo sampeyan paling, nanging gawe project iki biasane nindakaken sawise sawetara sasi, nalika padha duwe soko kanggo ngomong.

Lan sing kudu diomongake wektu iki lan diterbitake ing forum yaiku ana sambutan lan pamit. Jeneng kode kanggo versi iki Spizaetus, lan nawakake a ISO anyar karo Hyprland (capture header). Apa sing tiba ing dhaptar yaiku sawetara gambar, amarga dheweke ora nampa pangopènan sing dibutuhake utawa ora ana sing bisa njaga. Edisi sing kena pengaruh keputusan iki yaiku MATE, LXQt-KWin, KDE-git lan Wayfire.

Warta liyane saka Garuda Linux Spezaetus

garuda-update kudu luwih apik wiwit saiki. Aku sok-sok nggunakake Garuda Linux, nanging ora ing instalasi utama. Sawetara dina bisa liwat tanpa Garuda kena, lan paket sing bakal dianyari akumulasi. Aku sok-sok kudu nggunakake pacman utawa Pamac kanggo aplikasi nganyari gedhe, lan iki kudu didandani karo Spezaetus. Dr460nf1r3 nyaranake kita nggunakake garuda-update, pramila ana lan nindakake apa sing kudu ditindakake, lan kita kudu nggatekake wiwit saiki.

Antarane owah-owahan liyane, sing katon ing ngisor iki:

  • Plymouth dibusak kanthi gawan.
  • ugrep ngganti grep.
  • Plasma 6 teka menyang KDE-git.

Edisi kang Garuda Linux kasedhiya Cinnamon, Dr460nized lan Dr460nized-game, GNOME, Hyprland, i3, KDE-lite, Qtile, Sway lan Xfce. Gambar anyar bisa diundhuh langsung saka cathetan saka rilis iki, ngendi ana uga informasi luwih rinci.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.