Jinis SSDs

Cara nginstal Linux ing SSD

Pandhuan instalasi langkah-langkah kanggo distro GNU / Linux ing hard drive SSD nganggo antarmuka M.2, NVMe, PCI Express lan Intel OPtane

Slimbook Katana 2

Top7 LxA: Laptop Linux Paling Apik

Analisis laptop Linux paling apik sing bisa sampeyan tuku ing pasar. Alternatif paling apik kanggo Windows sing bakal nggawe sampeyan jatuh cinta

Project LiveSlak: Run Slackare Live Images

Proyek LiveSlak, yen sampeyan ora ngerti, minangka proyek sing bisa mbukak gambar distribusi GNU / Linux Slackware saiki ing mode Live Livelak, proyek sing apik banget kanggo para pecinta distribusi GNU / Linux Slackware sampeyan bisa mbukak urip saka sistem iki

Desktop OS Chromium

OS Chromium kanggo Raspberry Pi lan SBC ... katon maneh

Ana akeh distribusi lan sistem operasi kanggo macem-macem SBC ing pasar, utamane kanggo sing paling populer, OS Chromum kanggo Raspberry pi lan SBC liyane kayane wis rampung nanging saiki muncul maneh karo kabar apik sing bakal diwenehake

bali-lindows

Lindows bali karo Linspire 7.0 lan Freespire 3

Sawetara sampeyan bakal ngelingi distribusi Lindows sing misuwur, distro Linux sing nyebabake gangguan amarga jenenge lan antarmuka sing meh padha karo Windows, amarga entuk kritik lan panjaluk saka masarakat Microsoft

logo_OpenSUSE

OpenSUSE Leap15 saiki kasedhiya kanggo didownload lan diinstal

Dina iki para pangembang openSUSE seneng ngumumake versi anyar sistem operasi sing teka ing versi anyar openSUSE 15 sing adhedhasar seri SUSE Enterprise Linux 15 sing bakal teka lan nduwe komponen lan teknologi sing dianyari sing dirancang kanggo pangguna canggih.

Emmabuntus 9-1.02

Emmabuntüs Debian Edition 2 1.02 saiki kasedhiya

Sawetara dina kepungkur versi anyar distribusi GNU / Linux Emmabuntüs dirilis sing tekan versi 1.02 nggawa perbaikan anyar lan sawetara perbaikan bug adhedhasar versi sadurunge, versi anyar iki adhedhasar babagan Debian 9.4 lan nduweni XFCE lingkungan desktop.

kemul

Versi anyar BlankOn Linux XI Uluwatu saiki kasedhiya

Sawetara wulan kepungkur aku wis ngomong babagan blog babagan distribusi iki, sawetara dina kepungkur pengembang seneng ngumumake versi BlankOn Linux anyar sing sawise luwih saka setahun lan telung wulan pangembangan ngrambah versi BlankOn XI kanthi jeneng kode Uluwatu.

Antarmuka KaOS anyar

Distribusi KaOS dadi 5

Salah sawijining distribusi Gnu / Linux sing paling populer ing jagad KDE wis umure 5 taun. Lan kanggo ngrayakake, KaOS ngluncurake versi khusus sistem operasi, versi sing nganyari lan nambah distribusi ...

fedora28

Kepiye cara nganyari saka Fedora 27 menyang Fedora 28?

Kanthi rilis anyar Fedora wingi, sing kasebut ing blog, bakal ana akeh pangguna sing pengin nyoba versi anyar iki lan uga sing pengin nganyari sistem menyang versi stabil anyar. Pramila kita nuduhake cara prasaja kanggo nganyari.

kali-rilis

Versi Linux Kali Linux 2018.2 saiki kasedhiya

Wong-wong ing tim pangembangan Keamanan Ofensif seneng ngumumake versi anyar sistem keamanan komputer Kali Linux. Iki bakal dadi sing nomer loro nganti saiki, sing ditambahake ing distro sing fokus ing Pentesting ing versi anyar iki.

Ubuntu-Roso

Rasa liyane saka Ubuntu uga kasedhiya saiki

Sawise diluncurake resmi Ubuntu 18.04 LTS, versi anyar kasebut uga wiwit dianyari kanthi berturut-turut, ing antarane kita nemokake Kubuntu sing wis nuduhake pandhuan instalasi, Xubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio lan Ubuntu Kylin.

Kubuntu 18.04LTS

Pandhuan Instalasi Kubuntu 18.04

Wektu iki aku nuduhake pandhuan instalasi cilik iki sing utamane fokus ing pangguna anyar. Sanajan Kubuntu minangka turunan saka Ubuntu, Kubuntu tetep ndhukung dhukungan kanggo sistem 32-bit dadi isih dadi pilihan sing apik.

News

Apa Anyar ing Ubuntu 18.04 LTS Bionic Beaver

Kaya sing bakal dingerteni wingi, versi stabil Ubuntu 18.04 LTS Bionic Beaver dirilis kanthi resmi bebarengan karo kabeh rasa kayata Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu lan liya-liyane. Mung sawetara jam kepungkur, tautan kanggo ndownload sistem diaktifake.

Raspbian

Raspbian wis dianyari lan nambah dhukungan kanggo Raspberry anyar

Ana pirang-pirang sistem kanggo piranti iki, nanging ing artikel iki kita bakal ngomong babagan sistem resmine, yaiku OS Raspbian. Iki minangka sampeyan bisa nyimpulake saka jenenge, minangka sistem adhedhasar Debian sing dioptimalake kanggo Raspberry Pi amarga piranti iki nggunakake arsitektur armhf, ARM v7-A.

Logo Odoo

Cara nginstal Odoo ing Debian 9

Tutorial cilik babagan cara nginstal Odoo ing server utawa ing mesin Debian. Proses sing ngidini kita duwe piranti lunak ERP sing kuat ing perusahaan tanpa biaya ...

Korora 26

Korora 26: Remix Fedora sing apik banget

Wiwitane, Korora lair adhedhasar Gentoo, sing mandheg ora dhukungan amarga pangripta mutusake ninggalake proyek kasebut. Nanging sawetara taun kepungkur aku njupuk proyek maneh, nanging wektu iki aku adhedhasar Fedora lan wiwit iku Korora Linux wis dianyari karo saben rilis anyar Fedora.

endhas 0.4

Ketemu Heads alternatif kanggo Ekor, nanging tanpa sistemd

Heads minangka distribusi adhedhasar Devuan, yaiku Fork of Debian amarga nggunakake systemd minangka sistem init, amarga kontroversi sing nyebabake pangembang milih milih sistemd, mula ana sebabe lahire Devuan yaiku duwe distribusi Debian tanpa sistemd.

logo fedora

Cara nambah font ing Fedora

Pandhuan cilik babagan cara nginstal utawa nambah font anyar ing distribusi Fedora. Proses sing gampang lan cepet sing bisa digunakake ing versi paling anyar saka Fedora ...

Konsol Smatch Z

Smatch Z konsol portebel sing kuat banget

Yen sampeyan nggoleki konsol portebel nanging kuat, Smatch Z minangka pilihan sing paling apik. Konsol game sing bisa main game kanthi lancar amarga sistem operasi SteamOS lan prosesor AMD Ryzen nganggo GPU Radeon

ArchLabs

ArchLabs wis dianyari dadi versi 2018.02

Kanggo sing ora ngerti ArchLabs, aku bakal ngandhani sethithik babagan distribusi Linux iki, ArchLabs adhedhasar Arch Linux, mula, iki minangka distribusi Rolling Release kanthi kabeh mupangat kanggo nganyari jinis iki. Pencipta distribusi iki pancen .

Firewall Endian

Distribusi Endian Firewall wis dianyari dadi versi 3.2.5

Endian Firewall minangka distribusi GNU / Linux gratis khusus ing firewall (Firewall), nuntun lan manajemen ancaman terintegrasi. Iki dikembangake dening Italia Endian Srl lan komunitas. Endian asline adhedhasar IPCop, sing uga garpu SmoothWall.

Logo Chrome bebarengan karo ChromeBook

ChromeOS bakal kompatibel karo aplikasi Gnu / Linux

ChromeOS Google bakal kompatibel karo mesin virtual Gnu / Linux lan iki bakal ngidini tekane aplikasi Gnu / Linux menyang sistem operasi Google. Tekane sing bakal duwe pangarepan luwih akeh tinimbang sukses amarga kompatibilitas liyane karo sistem operasi Google ...

Ngetung Linux

Ngitung Linux wis dianyari menyang versi anyar 17.12.2

Dina iki warta wis diluncurake babagan update anyar distribusi adhedhasar Gentoo Calculate Linux sing dianyarake dadi versi 17.12.2 sing nganyari sawetara paket lan ing ndhuwur kabeh ndandani sawetara kesalahan. Ngitung Linux dirancang kanggo digunakake dening pangguna umum.

LinuxLite 3.8

Linux Lite 3.8 saiki kasedhiya kanggo diunduh

Distribusi adhedhasar Ubuntu Linux Lite wis dianyari menyang versi anyar sing nggayuh versi 3.8 sing bakal dadi cabang 3.x pungkasan sing ngenalake sawetara perbaikan lan pembaruan kanggo sistem sing janjine bakal luwih efisien.

Logo resmi Php

Cara nginstal PHP 7.2 ing Ubuntu lan Debian

Tutorial cilik babagan cara nginstal PHP 7.2 ing Debian lan distribusi liyane sing gegandhengan kayata Ubuntu. Versi bahasa pamrograman cocog kanggo nyoba lan nyoba eksperimen karo fitur anyar ing versi iki ...

Firefox

Cara nginstal Firefox 58 ing Debian 9

Tutorial cilik babagan cara nginstal versi paling anyar saka Mozilla Firefox ing Debian 9. Ing kasus iki, kita kudu nginstal Mozilla Firefox 58, sawijining versi sing metu sawetara dina kepungkur lan nambah fungsi Firefox Quantum ...

Debian Stretch

Cara ngaktifake sudo ing Debian Stretch

Pandhuan cilik babagan cara ngaktifake lan nggawe komando sudo bisa digunakake ing Debian Stretch, versi paling anyar saka distro ibu sing paling misuwur lan populer ing kabeh jaman.

Antergos

Antergos wis dianyari menyang versi anyar 18.1

Navigasi liwat jam tangan maneh, aku nemokake kabar apik lan distribusi populer adhedhasar Arch Linux "Antergos" wis dianyari menyang versi anyar sing tekan versi 18.1 sing umume pangowahan mung ing versi iki yaiku nganyari paket.

tambon kemul

BlankOn: Distribusi Indonesia adhedhasar Debian

BlankOn Linux minangka distribusi Linux adhedhasar Debian sing digawe ing Indonesia. Distribusi iki dirancang lan disesuaikan karo kabutuhane pangguna umum ing Indonesia. BlankOn Linux dikembangake kanthi terbuka lan bebarengan kanggo ngasilake distro Linux sing khas ing Indonesia.

Linux mutlak

Linux mutlak distro ringan adhedhasar Slackware

Linux absolut minangka distribusi sing cukup entheng adhedhasar Slackware, distribusi iki adhedhasar kompatibel karo versi Slackware saengga meh kabeh paket versi sing padha bisa digunakake.

Buntut dianyari ing versi 3.4 sing anyar

Distribusi Linux sing misuwur, fokus ing privasi lan anonim pangguna Tails, wis dianyari menyang versi 3.4 sing anyar, ing endi macem-macem pembaruan lan sawetara koreksi disorot.

Freespire 3 lan Linspire 7

Linspire 7, distribusi sing mandheg dadi Lindows

Linspire 7 saiki kasedhiya kanggo kabeh wong, nanging dudu distribusi Lindows dadi distribusi adhedhasar Ubuntu LTS lan sawetara owah-owahan kayata sistem lisensi utawa emulator sing dikenal ...

Sling pingu

10 distribusi paling apik ing taun 2017

Iki minangka dina pungkasan taun, sampeyan ora bakal kejawab laporan babagan 10 distribusi Linux paling apik ing 2017 miturut Distro Watch. Kanggo sampeyan sing ora ngerti portal terkenal iki, aku bakal menehi sedikit babagan, sanajan situs web sing nyusun berita.

Versi ekor 3.3 saiki kasedhiya

Buntut, Sistem Live Incognito Amnesic nggunakake jaringan Tor kanggo nawakake keamanan kanggo pangguna sing lalu lintas dijaga lan dienkripsi.

Logo BlackArch

Distribusi BlackArch dianyari

Black Arch minangka distribusi Linux adhedhasar Arch Linux khusus fokus ing keamanan komputer ing tes penetrasi lan audit ...

Lengkungan logo Linux

Pandhuan Instalasi Arch Linux 2017

Arch Linux minangka distribusi GNU / Linux sing dikembangake kanggo sistem i686 lan x86-64, adhedhasar model rilis: (instalasi siji, ora ... =

elive-2.7.6

Elive luwih cedhak ngluncurake Elive 3.0

Salah sawijining distribusi ringan sing paling misuwur, Elive, wis nerbitake siji versi pangembangan liyane, sing luwih cedhak tinimbang saiki kanggo ngluncurake Elive 3.0 ...

Maskot Ubuntu 17.10

Ubuntu 17.10 saiki kasedhiya

Versi Ubuntu anyar saiki kasedhiya. Ubuntu 17.10 dilengkapi Gnome minangka desktop utama lan akeh liyane kejutan kanggo 64 bit ...

Kasedhiya buntut 3.2

Ekor, sistem favorit Edward Snowden lan karo desktop Gnome, wis ana ing versi 3.2, sing saiki ngidini kita nyambung kanthi Dial Up.

Ubuntu 17.10 Artful Aardvark

Ubuntu ninggalake platform 32-bit

Canonical lan Ubuntu wis nglaporake manawa distribusie bakal ngilangi platform 32-bit, mula ninggalake platform 64-bit lan milih rasa ...

Logo Debian vs Ubuntu

Debian vs. Ubuntu

Debian vs Ubuntu: Kita nganalisa loro distribusi Linux iki lan nggawe perbandingan kanggo ndeleng endi sing luwih apik kanggo kabutuhan sampeyan. Sampeyan milih sing endi?

Penyu nganggo laptop ing sisih ndhuwur

Distribusi Linux entheng

Temokake distribusi Linux sing paling apik, sing dirancang khusus kanggo duwe Linux entheng sing bisa digunakake kanggo PC utawa Nebook lawas.

Logo distros Linux

Distribusi Linux 2016

Temokake distribusi Linux sing paling apik 2016. Apa sampeyan ngerti kabeh? Ana siji kanggo saben jinis pangguna Linux, golek dhewe

Pop OS

Pop OS: distribusi anyar System76

Kita wis ngobrol pirang-pirang kesempatan babagan assembler komputer sing wis diinstal ing Linux System76, laptop, lsp. Nanging saiki…