WindowsFXLinuxFX

WindowsFX: Windows 10 banget Linux

WindowsFX minangka proyek sing kudu sampeyan ngerteni, lan sing dikarepake yaiku nyetel desktop kanggo simulasi Windows 10 kanthi asil sing apik