Cara nganyari saka Ubuntu 17.10 utawa 16.04 LTS menyang Ubuntu 18.04 LTS

Ubuntu 18.04

Ubuntu 18.04 LTS (Bionic Beaver) wis dirilis sawetara dina kepungkur lan sanajan Kita wis ngandhani kabeh sing anyar ing versi iki, kita durung ngandhani carane nganyari.

Ing tutorial iki, kita bakal ngandhani langkah demi langkah carane nganyari menyang Ubuntu 18.04 LTS Bionic Beaver yen sampeyan teka saka versi Ubuntu 17.10 paling anyar utawa versi dhukungan lengkap Ubuntu 16.04.

Sing kudu ditindakake sadurunge nganyarke menyang Ubuntu 18.04 LTS (Bionic Beaver)

Sadurunge miwiti proses nganyari, kita kudu nindakake sawetara perkara. Ubuntu 18.04 LTS minangka update utama kanthi owah-owahan gedhe lan mulane disaranake nggawe cadangan data lengkap amarga kesalahan bisa uga nyebabake sampeyan mulihake sistem.

Saliyane, yen sampeyan nggunakake Ubuntu 16.04 kanthi setelan gawan, mesthine sampeyan wis biasa banget karo lingkungan grafis Unity, nanging ing Ubuntu 18.04 LTS milih milih lingkungan GNOME minangka standarSanajan Canonical ujar manawa sing pertama ora bakal dicopot sajrone nganyari supaya sampeyan bisa milih nalika mlebu.

Didier Roche, kontributor Ubuntu, kasebut sadurunge nalika nganyari ora ana paket sing bakal dicopot, nanging sawetara fitur Unity bakal diowahi nganti luwih cilik kanggo nampung antarmuka grafis GNOME 3 anyar.

Yen sampeyan ngomong, sampeyan isih pengin nganyari Ubuntu 18.04 LTS, deleng pandhuan sing diwenehake ing ngisor iki.

Cara nganyari saka Ubuntu 17.10 utawa Ubuntu 16.04 LTS menyang Ubuntu 18.04 LTS kanthi langkah sing gampang

Nganyarke saka Ubuntu 17.10 utawa 16.04 LTS menyang Ubuntu 18.04 LTS gampang banget. Sampeyan mung kudu mbukak Piranti lunak lan alat Pembaruan, bukak tab pembaruan, mudhun menyang bagean "Tampilake versi distribusi anyar" banjur pilih "Kanggo versi anyar apa wae."

Ubuntu 18.04 LTS

Bukak Terminal (utawa pencet Alt + F2 kanggo mbukak) lan ketik "update-manager –cd" tanpa kuotasi, penet ENTER lan jendela pembaruan bakal mbukak notifikasi update anyar, pencet tombol update banjur tindakake langkah-langkah kasebut.

Sajrone proses nganyari sampeyan bakal dijaluk sawetara pitakon babagan setelan saiki utawa program sing bisa digunakake, mangga pilih kanthi tliti. Proses bakal rampung nalika komputer urip maneh.


7 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   chuy ngandika

    Sampeyan ngrungokake Pecandu Linux, muga-muga entuk, nerbitake entri babagan cara nginstal WXMP3GAIN ing Ubuntu 18.04. Iki minangka program sing apik banget sing ora bisa ilang ing dhaptar program sampeyan, nanging ing versi anyar iki, aku ora bisa nginstal .

  2.   Kristen B ngandika

    Amarga aku bisa bali menyang 16.04, akeh memori lan grafik gagal, HUD ora katon lan bilah judhul ora dipasang ing ndhuwur, umpamane, bar judhul ing jendhela ora ilang kaya sadurunge lan butuh munggah akeh papan

  3.   Jorge ngandika

    hola

    Ora ngidini aku (aku duwe 17.10 yakkety) nanging wis suwe dadi masalah update (mesthi menehi kesalahan, ora komunikasi karo server). Apa saran babagan cara ndandani supaya bisa nganyari dadi bionic?

  4.   Carlos Eduardo Solano Ramirez ngandika

    Apik banget !!! Luwih cepet lan luwih gaya! Nganti saiki, iki bisa digunakake kanggo aku!

  5.   g ngandika

    kanthi synaptic sampeyan bisa ngganti server menyang konfigurasi repositori banjur bukak download lan ganti server sampeyan uga bisa milih liyane lan pilih tombol kanggo nggoleki server sing luwih apik lan nganyari

  6.   g ngandika

    nutup sesi banjur ganti desktop banjur pilih manunggal

  7.   José Luis ngandika

    Ya, aku wis nyoba iki sing sampeyan jelasake ing lubuntu 17.10 lan ora menehi pilihan kanggo nganyari menyang lubuntu 18.04, mula aku ora bisa ndeleng opsi sing bener sing sampeyan jelasake ing kene kanthi hormat ing jagad, matur nuwun .