Fedora ing Raspberry Pi 4

Fedora bakal ndhukung Raspberry Pi 4

Fedora wis ngumumake yen sawise musim panas pungkasane bakal ndhukung papan tunggal Raspberry Pi 4 sing misuwur, amarga luwih apik tinimbang ora tau.

Wallpaper Fedora

Apa anyar ing Fedora 36

Iki warta Fedora 36 sing bakal kasedhiya kanggo diundhuh ing wulan April ngarep. GNOME 42 minangka warta gedhe.